Buzău: 82 de posturi de poliţie comunală, reînfiinţate de la 1 septembrie

Cele mai citite

La nivelul judeţului Buzău vor funcţiona, de la 1 septembrie, 82 de posturi de poliţie comunală, aflate în subordonarea operativă a 13 secţii de poliţie rurale şi a unei poliţii orăşeneşti.
Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, programul de lucru al poliţiştilor din cadrul structurilor de poliţie din mediul rural se stabileşte conform reglementărilor în vigoare, astfel încât să se asigure intervenţia la evenimente, soluţionarea cu celeritate a dosarelor penale şi relaţionarea cu membrii comunităţii.
‘Reînfiinţarea posturilor de poliţie comunală va îmbunătăţi procesul de relaţionare dintre poliţişti şi membrii comunităţilor rurale, va permite adaptarea unui program de lucru flexibil, în funcţie de necesităţile operative din zona de competenţă şi adaptarea permanentă a dispozitivului de ordine publică la evoluţia situaţiei operative. De asemenea, va contribui la reducerea timpului de intervenţie la evenimentele sesizate şi reducerea cheltuielilor aferente desfăşurării activităţilor curente’, a precizat sursa citată.

Ultimele articole

Legenda boxului: Mike Tyson

Cu o carieră impresionantă în ring și o personalitate care a captivat milioane de fani din întreaga lume, Mike...

Castelul Bran: păstrătorul legendei și mărturia istorică

Situat în inima României, în județul Brașov, Castelul Bran reprezintă nu doar o bijuterie arhitecturală ci și un loc...

Epoca inchiziției spaniole: o privire în profunzime asupra trecutului întunecat

Inchiziția spaniolă a fost un episod semnificativ din istoria Spaniei, care a avut loc în principal în perioada medievală...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ