Buzau – 250 de gospodarii afectate de grindina, 7 localitati fara curent electric

Cele mai citite

Sapte localitati din zona de nord a judetului Buzau au ramas fara curent electric, in noaptea de miercuri spre joi, in urma vantului puternic insotit de grindina.
Au fost afectate instalatiile electrice care au determinat intreruperea energiei in localitatile Catina, Valea Catinei, Corbu, Poenitele, Lera, Chiojdu, Plesciora.
De asemenea, 250 de gospodarii din localitatea buzoiana Braiesti au acoperisurile afectate, iar 25 de autovehicule au fost avariate.
„In urma acestor fenomene meteorologice s-au produs pagube in comuna Braiesti – acoperisuri afectate in proportii intre 20% si 80% la aproximativ 250 gospodarii, 25 de autovehicule cu avarii la elementele de caroserie, precum si parbrize si lunete sparte, importante suprafete de culturi agricole distruse“, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al ISU Buzau, pl. major Vasile Prahoveanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Polițiștii din Măgurele au reușit să destructureze o grupare infracțională specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție

Gruparea infracțională specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție, din orașul Măgurele, a fost...

Alte articole din aceasta categorie