Buzau – 17 persoane angajate fara forme legale la o spalatorie

Data:

Inspectorii Inspectoratului Teritorial de Munca Buzau au descoperit, in urma unui control, 17 persoane angajate fara forme legale la o firma de curatenie din muncipiul Buzau.
Acesta este cel de-al optulea dosar penal intocmit pentru folosirea de angajati fara forme legale incepand cu intrarea in vigoare a noului Cod al muncii.
„Desi firma avea contracte de prestari servicii cu mai multi agenti economici din municipiul Buzau, in acte aceasta figura cu un singur angajat“, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, inspectorului-sef al ITM Buzau, Cecilia Manolescu.
Potrivit sursei citate, conform articolului 279 din Codul Muncii, angajatorului i-a fost intocmit dosar penal pentru folosirea de angajati fara forme legale.
„Din luna mai si pana acum, in judetul Buzau, au fost intocmite opt dosare penale pentru munca la negru, din care doar unul a ajuns la stadiul urmaririi penale propriu-zise“, a precizat inspectorul-sef ITM Buzau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Romania are o evolutie economica fasta. Asa, si?

De curand am avut o intalnire cu experti straini...

Zeci de șoferi au rămas fără permis după o razie desfășurată în județul Olt

O serie de dosare penale au fost întocmite pentru...

Dosar de fraude în domeniul asigurărilor în Argeș

Doi bărbați din județul Argeș au fost convocați pentru...