Buzau – 10% dintre elevi, cu alocatiile de sustinere suspendate sau diminuate din cauza absentelor

Cele mai citite

Aproximativ 1.240 de elevi din judetul Buzau proveniti din familii nevoiase s-au ales cu alocatiile de sustinere suspendate sau diminuate din cauza absentelor nemotivate.
„Dintre cei circa 13.000 de elevi care beneficiaza de alocatie de sustinere, pentru 613 elevi care au absentat mai mult de 20 de ore, alocatia a fost suspendata pentru o perioada de sase luni, iar in cazul a 632 de elevi aceasta a fost diminuata cu pana la 50% pentru o perioada de trei luni din cauza absentelor cumulate la scoala“, a declarat luni pentru AGERPRES purtatorul de cuvant al Agentiei de Prestatii Sociale Buzau, Bogdan Popa.
La randul sau, inspectorul general scolar Florina Stoian a precizat ca peste 100 de elevi sunt plecati din tara sau invata la scoli din alte judete.
„Incepand cu semestrul al II-lea accesul in scoli se va face pe baza de cartela , iar monitorizarea absentelor va fi mult mai exacta“, a spus aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie