Braila – Zece drumuri judetene blocate partial, patru localitati fara curent si 195 de scoli inchise

Data:

Zece drumuri judetene sunt blocate partial in Braila, patru localitati au ramas fara curent, 195 de scoli sunt inchise, iar traversarea Dunarii cu bac-urile se face doar pentru urgente medicale, localitatile din Insula Mare a Brailei fiind izolate,a precizat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, intr-un comunicat remis luni.
Sunt blocate partial DJ 203 Galbenu – Jirlau – Faurei – Ulmu, DJ 211 Dudesti – Tataru – Rosiori,DJ 211C Ciocile – Coltea – Tataru, DJ 211D Rosiori – Florica – Coltea, DJ 211A Viziru – Bordei Verde, DJ 221 Cazasu – Gemenele – Sitesti – Rimnicelul, DJ 202 A Gradistea – Racovita, DJ 203 A Galbenu – Drogu – Visani, DJ 211 Bordei Verde – Liscoteanca si DJ 211 B Baraganu – Victoria. Pe drumurile judetene se actioneaza cu 13 utilaje.
Se fac traversari cu bac-urile la trecerile spre IMB si localitatea Smardan din judetul Tulcea, in conditii de iarna pentru urgente medicale. Pe fluviul Dunarea curg sloiuri pe o suprafata de 95% si exisgta pe o suprafata de 30 m pod de gheata la mal.
Patru localitati nu sunt alimentate cu energie electrica, respectiv Rosiori, Coltea, Florica si Tataru, iar 195 de unitati de invatamant din judet nu desfasoara cursuri. Se invata doar in unitatile de invatamant din municipiu.
Inspectoratul de Politie al Judetului Braila a amplasat filtre de informare la iesirea din municipiul Braila pe DN 2B, DN 21, DN 22, DN 22B, DN 23 si in localitatile Baraganu, Viziru, Mihai Bravu, Cuza Voda, Surdila Greci si Gradistea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Romania are o evolutie economica fasta. Asa, si?

De curand am avut o intalnire cu experti straini...

Zeci de șoferi au rămas fără permis după o razie desfășurată în județul Olt

O serie de dosare penale au fost întocmite pentru...

Dosar de fraude în domeniul asigurărilor în Argeș

Doi bărbați din județul Argeș au fost convocați pentru...