Brăila: Vântul puternic a lăsat 45 de localităţi fără curent electric, iar alte 24 fără apă potabilă

Cele mai citite

Vântul puternic din noaptea de duminică spre luni a lăsat 45 de localităţi din judeţul Brăila fără curent electric, iar alte 24 fără apă potabilă.

Potrivit directorului Electrica Brăila, Ştefan Rădulescu, 16 echipe de intervenţie se află în teren pentru a repune sub tensiune cele 45 de localităţi rămase în întuneric, dar intervenţiile se fac cu dificultate din cauza vântului care încă suflă cu putere în judeţ.

Directorul Companiei de Utilităţi Publice Brăila, Mihai Chiriţă, a declarat că 24 de localităţi au rămas fără apă potabilă pe timpul nopţii din cauza lipsei energiei electrice necesare punerii în funcţiune a pompelor de apă, echipele de intervenţie reuşind să remedieze problemele doar în cinci dintre localităţi.

Pe timpul nopţii, din cauza copacilor doborâţi de vântul puternic pe partea carosabilă, au fost blocate DE 87 Centura Brăilei între Şoseaua Baldovineşti şi Şoseaua Focşani, şi DN 2B la Silistraru. Pe DE 584 s-a circulat cu greutate la ieşirea din Bărăganu spre Iazu, unde balustrada de pe un pod a fost împinsă de vânt pe partea carosabilă.

 

 

AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img