Braila – Treizeci de revolutionari au plecat spre Bucuresti, pentru a protesta in fata Palatului Victoria

Cele mai citite

Treizeci de revolutionari din Braila au plecat luni dimineata spre Bucuresti, pentru a se alatura celorlalti protestatari din fata Palatului Victoria, a anuntat purtatorul de cuvant al Asociatiei „Revolutionarilor Anticomunisti din Decembrie 1989“ Braila, Marian Covache.
„Un grup de treizeci de revolutionari din Braila a plecat spre Bucuresti, pentru a participa la manifestarea de la Palatul Victoria. Din grupul revolutionarilor aflati in greva foamei a mai cazut un participant, Constantin Tomopolo, de 56 de ani, care a facut un puseu de tensiune si i-a fost interzis de catre medic sa continue greva. Totusi, astazi de dimineata el a plecat la Bucuresti“, a declarat Marian Covache.
Sase revolutionari, membri ai Asociatiei „Revolutionarilor Anticomunisti din Decembrie 1989“ Braila, se afla de o saptamana in greva foamei, in semn de protest fata de decizia Guvernului de a taia o parte din indemnizatii.
La doua zile de la declansarea protestului, unuia dintre cei sase grevisti i s-a facut rau si a fost dus la spital, unde s-a constatat ca facuse un preinfarct, motiv pentru care medicii i-au interzis sa mai continue protestul.
Protestatarii stau intr-un cort amplasat in fata Casei Tineretului si sunt hotarati sa nu renunte la actiune pana cand nu-si vor atinge scopul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie