Braila – Treizeci de revolutionari au plecat spre Bucuresti, pentru a protesta in fata Palatului Victoria

Data:

Treizeci de revolutionari din Braila au plecat luni dimineata spre Bucuresti, pentru a se alatura celorlalti protestatari din fata Palatului Victoria, a anuntat purtatorul de cuvant al Asociatiei „Revolutionarilor Anticomunisti din Decembrie 1989“ Braila, Marian Covache.
„Un grup de treizeci de revolutionari din Braila a plecat spre Bucuresti, pentru a participa la manifestarea de la Palatul Victoria. Din grupul revolutionarilor aflati in greva foamei a mai cazut un participant, Constantin Tomopolo, de 56 de ani, care a facut un puseu de tensiune si i-a fost interzis de catre medic sa continue greva. Totusi, astazi de dimineata el a plecat la Bucuresti“, a declarat Marian Covache.
Sase revolutionari, membri ai Asociatiei „Revolutionarilor Anticomunisti din Decembrie 1989“ Braila, se afla de o saptamana in greva foamei, in semn de protest fata de decizia Guvernului de a taia o parte din indemnizatii.
La doua zile de la declansarea protestului, unuia dintre cei sase grevisti i s-a facut rau si a fost dus la spital, unde s-a constatat ca facuse un preinfarct, motiv pentru care medicii i-au interzis sa mai continue protestul.
Protestatarii stau intr-un cort amplasat in fata Casei Tineretului si sunt hotarati sa nu renunte la actiune pana cand nu-si vor atinge scopul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Biblioteca Metropolitană București – Sediul Central “ Mihail Sadoveanu”

Sediul principal, Biblioteca Mihail Sadoveanu, reprezintă unul dintre cele...

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...