Braila – A traversat intreaga tara pentru a-l ucide pe sotul fostei sale amante

Cele mai citite

FOTO: ADEVARUL

Soţii Feldman, Gabriela (35 de ani) şi Adrian (41 de ani), au ieşit sâmbătă seară la plimbare în centrul oraşului Sighetu Marmaţiei, nu departe de blocul în care locuiau. Pe stradă au fost atacaţi de fostul amant al femeii, Adrian Sava (37 de ani), din Brăila. Înarmat cu un cuţit, acesta l-a înjunghiat pe bărbat de mai multe ori, ţintind inima, şi apoi s-a aruncat asupra femeii. După ce a înjunghiat-o şi pe aceasta, agresorul a rupt-o la fugă.
Alertaţi de strigătele femei, vecinii celor doi au apelat la numărul unic de urgenţă 112. În ciuda încercărilor paramedicilor de a-l resuscita, soţul femeii a decedat. Agresorul, Adrian Sava, de 37 de ani, din Brăila, a dispărut fără urmă de  pe strada Unirii, unde a avut loc crima şi, până la închiderea ediţiei, nu a fost găsit de oamenii legii. Femeia, înjunghiată în zona urechii şi la o mână, a fost transportată în prima fază la spitalul din Sighet, dar, dat fiind faptul că o tăietură se afla foarte aproape de vena jugulară, s-a decis să fie transferată la spitalul din Baia Mare, unde starea sa a fost stabilizată, iar acum se află în afara oricărui pericol. Surse din rândul anchetatorilor spun că Adrian Sava a avut clar intenţia de a o ucide şi pe femeie, nu doar de a o răni, iar aceasta a scăpat doar din întâmplare.
Potrivit localnicilor, Gabriela Feldman l-a cunoscut pe Adrian Sava prin intermediul internetului. L-a plăcut pe bărbat, iar, în cursul anului 2010, ea s-a hotărât să-şi părăsească soţul şi cei doi copii, pentru a se muta în Brăila, acolo unde locuieşte Sava. După nouă luni de relaţie, timp în care a locuit sub acelaşi acoperiş cu brăileanul, femeia a hotărât să revină în Sighetu Marmaţiei, acasă la soţul şi la copiii ei – o fată de 13 ani şi un băiat de şase ani.
Femeia a revenit la căminul conjugal pe 3 aprilie. Acest lucru însă l-a scos din minţi pe Adrian Sava, care a început să îi ameninţe telefonic pe cei doi. Potrivit vecinilor familiei Feldman, aceştia chiar ar fi depus o plângere la poliţie în urmă cu câteva zile, legată de ameninţările proferate de brăilean. Informaţia nu a fost însă confirmată de anchetatori.

Reprezentanţiii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Maramureş apelează la cetăţeni pentru a-l putea prinde pe Adrian Sava. Cei care pot da relaţii despre el sunt rugaţi să sune la numărul unic apeluri urgenţe, 112 sau la Poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Misterele morții lui Grigori Rasputin

Grigori Rasputin a fost una dintre cele mai intrigante figuri din istoria Rusiei. Călugăr, mistico-vindecător și confident al familiei...

Alte articole din aceasta categorie