Braila – Rezerve contra cost, pentru rudele pacientilor de la Spitalul Judetean

Cele mai citite

Spitalul Judetean de Urgenta Braila va inaugura, incepand cu luna octombrie, mai multe rezerve, unde rudele pacientilor pot ramane peste noapte, contra cost, sa isi ingrijeasca bolnavii internati in institutie, dupa cum a declarat, pentru AGERPRES, presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu.
„Vor fi rezerve cu doua paturi, unde sotia, sora, fratele pacientilor pot ramane peste noapte sa ii ingrijeasca, daca acestia doresc. Omul isi va plati patul in regim hotelier. Asta nu inseamna ca o sa punem 100 de euro pe pat. O sa punem niste conditii suportabile pentru cei care vin si stau acolo. La fel va fi si cu medicametele(…)“, a declarat Stancu.
Incasarile Spitalului Judetean de Urgenta Braila au crescut de 20 de ori de cand institutia a trecut in administrarea Consiliului Judetean Braila, dupa cum a declarat presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu.
„Incasarile au crescut de 20 de ori. De la 400-500 de milioane lei vechi, cat avea spitalul inainte, la circa 10 miliarde de lei. Cand va porni si Ambulatoriu, cu cele doua aparate superperformante, vor veni si mai multi bani. Deja exista o lista de asteptare la RMN-ul de 3 Tesla. Sunt pacienti nu numai din Braila, a ajuns si Constanta sa apeleze la noi, si Bucurestiul. Inaugurarea Centrului de Glaucom este un prim pas in ceea ce am numit turismul pe sanatate, urmeaza si altele“, a declarat Stancu.
CJ Braila are in plan sa investeasca anul acesta aproximativ 30 de milioane de lei in Spitalul Judetean de Urgenta, pentru modernizarea si dotarea sectiilor de Terapie Intensiva, Neurochirurgie, Pediatrie si Cardiologie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie