Braila – Reabilitarea unui bulevard duce la trimiterea in somaj a angajatilor societatii locale de transport

Cele mai citite

Reabilitarea bulevardului Dorobanti din municipiul Braila, lucrare de amploare care prevede intreruperea circulatiei tramvaielor pe aceasta artera pe o perioada de un an de zile, va duce la trimiterea in somaj a unui parti din angajatii societatii locale de transport in comun, SC Braicar SA.
Angajatii societatii de transport vor sta in somaj pana in momentul reluarii circulatiei pe acest bulevard, unul dintre cele mai mari din municipiul Braila, actiunea dorindu-se a fi, in sine, o reorganizare a activitatii SC Braicar SA, dupa cum a declarat primarul de Braila, Aurel Simionescu.
„Va fi o perioada de un an de zile de pauza pe parte de tramvai, respectiv vatmanii, cei de la statiile de transformare si toate celalalte structuri, unde se va lucra la un nivel mai redus. Pe de alta parte, este vorba despre reorganizarea si eficientizarea intregii activitati a Braicar-ului“, a declarat primarul Simionescu.
Lucrarile de reabilitare a bulevardului Dorobanti au inceput luna trecuta cu scoaterea liniilor de tramvai si a pietrei cubice, sinele urmand sa fie remontate pe suporti de beton cu amortizare pe cauciuc, pentru protejarea locuintelor din zona impotriva vibratiilor.
Reabilitarea implica refacerea caii de rulare a tramvaiului, conservarea si camasuirea canalului colector Ghermani si a canalului de rezerva pentru canalul colector, refacerea retelei de alimentare cu apa pana la limita proprietatii, refacerea trotuarelor, realizarea unor locuri de parcare si refacerea soselei.
Proiectul de modernizare a bulevardului Dorobantilor, in valoare de 30 milioane de euro, se realizeaza cu fonduri accesate de la Uniunea Europeana, iar termenul de executie este de 24 de luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Graham Young, otrăvitorul cu ceai

Graham Young a fost un criminal în serie care a fost cunoscut pentru modul în care și-a otrăvit familia...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img