Braila – Primul dosar penal pentru ultraj, intocmit la recensamant

Data:

Politistii braileni au intocmit primul dosar penal pentru ultraj unei persoane care a avut o atitudine nepotrivita fata de recenzorul care venise sa completeze formularele de inregistrare a datelor pentru recensamant, dupa cum a declarat joi, pentru AGERPRES, prefectul de Braila, Dumitru Popa.
„Un recenzor din Ianca, in momentul in care a vrut sa patrunda intr-o gospodarie pentru a-si exercita atributiile pe care le are pe perioada recensamantului, gazda a avut o atitudine nepotrivita, a avut loc un schimb de replici mai grele, moment in care recenzorul a sunat la 112. La fata locului s-a prezentat politia, care a luat cele doua parti si le-a dus la sectie. In urma anchetei facute de catre politie, s-a intocmit dosar penal persoanei care trebuia sa fie recenzata. Este foarte bine de stiut ca, pe perioada efectuarii recensamantului, recenzorul este imputernicit cu puteri de stat“, a declarat prefectul Popa.
Pentru ca a refuzat sa furnizeze recenzorului datele necesare privind programul de inregistrare a recensamantului, un pensionar din municipiul Braila a fost sanctionat cu avertisment, conform prevederilor H.G.R. 1502/2009 (modificata).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL