Brăila: Peste 4.000 de persoane şi-au găsit un loc de muncă de la începutul anului prin AJOFM

Data:

AJOFM-someri-locuri-de-munca
Sursa imaginii: realitatea.net

Peste 4.000 de persoane din Brăila şi-au găsit un loc de muncă de la începutul anului prin Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM), potrivit unei informări făcute publice marţi de directorul instituţiei, Simona Cîrligea.

AJOFM Brăila a cuprins în măsuri active peste 10.000 de persoane, dintre care 4.292 au dobândit statutul de persoană ocupată.

Analizând structura pe grupe de vârstă a persoanelor angajate, se observă că ponderea cea mai ridicată este deţinută de persoanele ocupate cu vârsta între 35-45 de ani, astfel: 14,9 % sub 25 ani, 20,4 % între 25-35 ani, 31,3 % între 35-45 ani, iar 33,4 % cu vârsta mai mare de 45 ani.

Structura acestora pe niveluri de pregătire a fost următoarea: 5,5 % cu nivel de pregătire primar, 24,2 % gimnazial, 32,5 % profesional/şcoală de arte şi meserii, 26,6 % liceal /postliceal, 11,2 % cu nivel de pregătire universitar.

Dintre persoanele ocupate 27,3 % erau reprezentate de femei, iar 72,7 de bărbaţi, 30,3 % proveneau din mediul rural, iar 69,7 % din mediul urban.

În evidenţa AJOFM Brăila, la data de 30 noiembrie 2012 se aflau înregistraţi 8.211 de şomeri, în creştere cu 831 persoane faţă de aceeaşi dată a anului anterior.

 

 

 

AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Câte limbi sunt vorbite în lume

Limba este un mijloc de comunicare extrem de important...

Consiliul Europei – ce este și cum funcționează

Consiliul Europei este o organizație interguvernamentală ce a fost...

Charles Dickens – unul dintre cei mai importanți scriitori britanici din toate timpurile

Charles Dickens este unul dintre cei mai importanți scriitori...

Legiunea pierdută a lui Crassus

Legiunea pierdută a lui Crassus este una dintre cele...