Braila – PDL sustine ca asociatiile de protectie a animalelor irosesc banii, fara a face nimic concret

Cele mai citite

Presedintele PDL Braila, Constantin Dumitriu, a declarat luni ca asociatiile de protectie a animalelor irosesc banii pe care ii primesc de la diferite institutii si nu fac nimic concret pentru animale, in afara de a-si face imagine.
„Sunt, de fapt, niste profitori de pe urma unor biete animale. Cred ca, in curind, daca vom continua asa, va trebui sa facem asociatia de protectie a omului impotriva ciinelui, pentru ca tot felul de asociatii, gen Cutu-Cutu sau ham-ham, in afara de a toca banii, pe care ii primesc inclusiv de la institutiile statului, altceva nu fac“, a declarat Dumitriu, intr-o conferinta de presa.
Liderul PDL Braila s-a pronuntat pentru eutanasierea ciinilor fara stapini, daca dupa o anumita perioada in care sunt tinuti in padocuri acestia nu sunt adoptati.
De aceeasi parere este si colegul sau de partid, deputatul Eugen Badalan, care a afirmat ca in aceasta problema trebuie procedat in conformitate cu prevederile europene, care spun ca exista o perioada de timp in care ciinii comunitari sunt tinuti in centre specializate si, daca nu sunt adoptati, acestia sunt eutanasiati.
„Daca e sa aleg intre moartea cetatenilor in urma atacurilor acestor animale si moartea acestor animale, o aleg pe a doua. Organizatiile iubitorilor de animale, in opinia mea, in afara de faptul ca cheltuie niste bani, nu intreprind nicio actiune concreta in sprijinul animalelor pentru care ei isi insusesc banii“, a declarat Badalan.
Comisia pentru administratie publica a Camerei Deputatilor a aprobat, pe 1 martie, amendamentele propuse la proiectul legislativ 912/2007, cel mai important fiind reintroducerea eutanasierii ca metoda de gestionare a ciinilor fara stapin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie