Braila – Minora rapita cu masina din fata unei biserici

Data:

O minora in varsta de 14 ani dintr-o localitate din Braila a fost rapita cu masina din fata unei biserici de un localnic, care i-a solicitat sa intretina raporturi sexuale cu el, dupa cum a declarat marti, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Braila, inspector Jenel Sogor.
Ofiterul de serviciu de la Politia Faurei a fost sesizat, prin apelul la 112, de S.L., din satul Caineni-Bai, comuna Visani, cu privire la faptul ca fiica lui in varsta de 14 ani a fost luata din fata bisericii din sat de T.M., de 18 ani, localnic, care a urcat-o cu forta in masina lui si i-a solicitat sa intretina raporturi sexuale cu el.
In cauza a fost constituita o echipa formata din politisti de la politia orasului Faurei si Sectia 3 de Politie Rurala Surdila Gaiseanca, care a efectuat verificari, stabilind ca tanarul reclamat, fiind insotit de patru prieteni, s-a deplasat cu autoturismul proprietate personala in zona bisericii din localitate si a fortat-o pe minora sa se urce in masina.
Cand a ajuns in parcul din sat, i-a solicitat acesteia sa intretina raporturi sexuale cu el si cu prietenii lui, fara a exercita asupra ei acte de violenta fizica.
Deoarece fata a refuzat, tanarul a lasat-o sa coboare din autoturism, aceasta deplasandu-se la domiciliu, unde le-a relatat parintilor cele intamplate.
Fiind audiat, T.M. a recunoscut fapta comisa, pe numele lui fiind intocmit un dosar penal pentru savarsirea infractiunii de lipsire de libertate in mod ilegal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

La Bohème cu Opera Naţională Română din Iaşi pe operei bucureştene la Bucharest Opera Festival

Opera Națională Română Iași prezintă marți, 11 iunie, ora...

Se conturează un proiect vital pentru sănătatea publică, Centura Verde București-Ilfov

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, alături de...

S-a deschis Aurora Retail Park Giurgiu

Cometex, dezvoltatorul de parcuri comerciale, a inaugurat Aurora Retail...

Peste 9.000 de fermieri din Olt așteaptă ajutorul de 1.500 euro pe hectar

În județul Olt, aproape 9.300 de agricultori s-au înregistrat...