Braila – Minora rapita cu masina din fata unei biserici

Braila – Minora rapita cu masina din fata unei biserici

O minora in varsta de 14 ani dintr-o localitate din Braila a fost rapita cu masina din fata unei biserici de un localnic, care i-a solicitat sa intretina raporturi sexuale cu el, dupa cum a declarat marti, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Braila, inspector Jenel Sogor.
Ofiterul de serviciu de la Politia Faurei a fost sesizat, prin apelul la 112, de S.L., din satul Caineni-Bai, comuna Visani, cu privire la faptul ca fiica lui in varsta de 14 ani a fost luata din fata bisericii din sat de T.M., de 18 ani, localnic, care a urcat-o cu forta in masina lui si i-a solicitat sa intretina raporturi sexuale cu el.
In cauza a fost constituita o echipa formata din politisti de la politia orasului Faurei si Sectia 3 de Politie Rurala Surdila Gaiseanca, care a efectuat verificari, stabilind ca tanarul reclamat, fiind insotit de patru prieteni, s-a deplasat cu autoturismul proprietate personala in zona bisericii din localitate si a fortat-o pe minora sa se urce in masina.
Cand a ajuns in parcul din sat, i-a solicitat acesteia sa intretina raporturi sexuale cu el si cu prietenii lui, fara a exercita asupra ei acte de violenta fizica.
Deoarece fata a refuzat, tanarul a lasat-o sa coboare din autoturism, aceasta deplasandu-se la domiciliu, unde le-a relatat parintilor cele intamplate.
Fiind audiat, T.M. a recunoscut fapta comisa, pe numele lui fiind intocmit un dosar penal pentru savarsirea infractiunii de lipsire de libertate in mod ilegal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.