Braila – I-a explodat in fata rezorvorul unui autobuz, in timp ce incerca sa il sudeze

Cele mai citite

Un muncitor din Braila s-a ales cu leziuni grave pe fata si cap, dupa ce i-a explodat in fata rezervorul unui autobuz, in timp ce executa o lucrare de sudura la unul din peretii recipientului, se arata intr-un comunicat de presa remis marti de Inspectoratul de Politie Judetean Braila.
IPJ Braila a fost sesizat telefonic, prin apelul de urgenta 112, de catre angajatul unei societati comerciale din Braila, cu privire la faptul ca in cadrul unitatii a avut loc un accident de munca, in urma caruia R.F., de 37 de ani, a suferit leziuni care au necesitat transportarea la spital pentru ingrijiri medicale.
Victima efectua o lucrare de sudura pentru a acoperi o fisura aparuta in peretele lateral al unui rezervor de combustibil, din aluminiu, demontat de la un autobuz.
Desi lucrarea se efectua cu un aparat special de sudura (fara flacara), iar rezervorul fusese golit de combustibil, in interiorul acestuia s-au format vapori de gaz, care au condus la producerea unei explozii. Suflul exploziei si o portiune din rezervor i-au produs lui R.F. leziuni grave pe fata si cap.
O comisie desemnata din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca Braila urmeaza sa desfasoare cercetari pentru a stabili daca inainte de inceperea lucrarii s-au luat masuri corespunzatoare de protectie si prevenire a unor accidente.
In cauza s-a intocmit un dosar penal privind accident de munca, fapta prevazuta si pedepsita de Legea 319/2006, privind protectia si securitatea muncii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Doi soți din Fetești au suferit răni grave, după ce au alunecat zeci de metri pe zăpadă, pe Valea Caraimanului din Bucegi

Un cuplu din Feteşti se afla sâmbătă într-o excursie montană împreună cu fiul lor, când au suferit un accident...

Alte articole din aceasta categorie