Braila – I-a explodat in fata rezorvorul unui autobuz, in timp ce incerca sa il sudeze

Data:

Un muncitor din Braila s-a ales cu leziuni grave pe fata si cap, dupa ce i-a explodat in fata rezervorul unui autobuz, in timp ce executa o lucrare de sudura la unul din peretii recipientului, se arata intr-un comunicat de presa remis marti de Inspectoratul de Politie Judetean Braila.
IPJ Braila a fost sesizat telefonic, prin apelul de urgenta 112, de catre angajatul unei societati comerciale din Braila, cu privire la faptul ca in cadrul unitatii a avut loc un accident de munca, in urma caruia R.F., de 37 de ani, a suferit leziuni care au necesitat transportarea la spital pentru ingrijiri medicale.
Victima efectua o lucrare de sudura pentru a acoperi o fisura aparuta in peretele lateral al unui rezervor de combustibil, din aluminiu, demontat de la un autobuz.
Desi lucrarea se efectua cu un aparat special de sudura (fara flacara), iar rezervorul fusese golit de combustibil, in interiorul acestuia s-au format vapori de gaz, care au condus la producerea unei explozii. Suflul exploziei si o portiune din rezervor i-au produs lui R.F. leziuni grave pe fata si cap.
O comisie desemnata din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca Braila urmeaza sa desfasoare cercetari pentru a stabili daca inainte de inceperea lucrarii s-au luat masuri corespunzatoare de protectie si prevenire a unor accidente.
In cauza s-a intocmit un dosar penal privind accident de munca, fapta prevazuta si pedepsita de Legea 319/2006, privind protectia si securitatea muncii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL