Braila – Femeie urmarita de autoritatile italiene, retinuta in urma unei descinderi

Cele mai citite

O braileanca, data in urmarire de autoritatile italiene pentru comiterea infractiunii de amenintare, a fost prinsa vineri, in urma unei descinderi organizate de politistii Compartimentului Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale, cu sprijinul luptatorilor din cadrul Serviciului de Interventie Rapida.
Oamenii legii au depistat-o si au retinut-o pe Felicia L., de 27 de ani, din satul Ciresu, comuna Ciresu, impotriva careia, la data de 19 septembrie 2010, Procuratura Generala Cotre di Appello Venezia, San Marco, a emis mandat european de arestare sub aspectul comiterii infractiunii de amenintare, fapta prevazuta de Codul penal italian.
Autoritatile judiciare din Italia au stabilit ca tanara in complicitate cu fratele ei au amenintat o minora pentru a o obliga sa renunte la acuzatiile impotriva acestuia de instigare la exploatare a prostitutiei.
Braileanca a fost prezentata la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Galati care a dispus retinerea pe o perioada de 24 de ore.
Felicia C. a fost incarcerata in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Galati si urmeaza sa fie prezentata instantei de judecata cu propunere de arestare provizorie in vederea predarii in favoarea autoritatilor italiene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie