Braila – Dunarea ar putea ingheta in totalitate

Data:

Fluviul Dunarea ar putea ingheta dintr-un mal in altul in Braila, potrivit specialistilor, care isi amintesc ca un astfel de fenomen s-a petrecut in urma cu aproximativ 30 de ani.
„Este posibil ca Dunarea sa inghete in totalitate, daca temperaturile scazute continua pana la sfarsitul saptamanii. Nu este exclus, mai ales ca maine (miercuri n.r.) este anuntata o temperatura de -20 de grade. Nu uitati ca in 1985, Dunarea se putea trece cu caruta, atat era de inghetata“, a declarat directorul Cai navigabile din cadrul Afluviala a Dunarii de Jos, Alexandros Galiatatos.
In ceea ce priveste traversarea Dunarii cu bacul, adjunctul Capitanie Port Braila, Jan Jipa, a informat ca la Trecere bac Smardan exista doua bacuri, in Insula Mare s-a montat un pod si se poate trece tot cu doua bacuri, iar la trecerea de la Gropeni nu circula niciun bac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...