Braila – Drumul Marii blocat – doua TIR-uri s-au ciocnit frontal; unul este incarcat cu fosfat monoamoniu

Cele mai citite

Circulatia pe Drumul Marii este blocata intre localitatile brailene Viziru si Cuza Voda, din cauza unui accident de circulatie in care au fost implicate patru autovehicule, intre care doua TIR-uri, unul fiind inmatriculat in Bulgaria, care transporta 21 de tone de fosfat monoamoniu.
TIR-ul incarcat cu fosfat monoamoniu a intrat pe contrasens si, din cauza cetii foarte dese din zona, s-a ciocnit frontal cu un alt autotren, inmatriculat in Buzau, care transporta balastru.
La cateva secunde de la producerea coliziunii intre cele doua masini de mare tonaj, in TIR-ul inmatriculat in Bulgaria a intrat frontal un autocar inmatriculat in Turcia, care transporta trei pasageri, si l-a prins intre fiarele cabinei pe soferul TIR-ului, fiind solicitat serviciul de descarcerare sa intervina.
In carambolul creat pe sosea a intrat si un autoturism condus de un preot.
„Soferul TIR-ului a fost incarcerat si ni s-a solicitat descarcerarea. Circulatia este blocata si in acest moment, doua tractoare incearca sa degajeze carosabilul. La fata locului de afla doua ambulante si echipaje ale politiei. Exista o autospeciala de la Garda de Mediu Insuratei, care asigura zona. Nu au fost scurgeri de combustibil. Incarcatura nu s-a rasturnat. A curs din caroserie o cantitate care nu prezenta niciun pericol. Dupa ce TIR-urile vor fi scoase de pe carosabil, se va curata soseaua“, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Braila, Maior Stefan Stoian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Varadero, plaja fără sfârșit

Varadero este una dintre cele mai faimoase plaje din lume, situată în provincia Matanzas din Cuba. Acesta este un...

Alte articole din aceasta categorie