Braila – Doua tinere disparute au revenit la domiciliu

Cele mai citite

O tanara de 25 de ani, data in urmarire generala dupa ce a disparut in data de 5 iunie, si o minora de 16 ani, disparuta pe 17 iuni, au revenit la domiciliu.

Tanara de 25 de ani a fost depistata de politistii Compartimentului Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale intr-un imobil din Braila. Ea a fost condusa la sediul IPJ Braila unde, in urma audierii, s-a stabilit ca, in perioada in care a lipsit de la domiciliu, tanara a fost impreuna cu prietenul ei in judetul Brasov, nu a fost victima niciunei infractiuni si nu a comis fapte de natura penala.
Politistii au solicitat revocarea urmaririi la nivel national a celei in cauza.

Agentii din cadrul Postului de Politie Comunala Baraganul au constatat ca minora disparuta in data de 17 iunie a revenit la domiciliu, in ziua de 23 iunie 2011. Politistii au stabilit ca, in perioada disparitiei, aceasta a locuit la un prieten, in Municipiul Braila, si ca nu a fost victima vreunei infractiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie