Brăila – Un copil de şapte ani s-a înecat în apele Dunării

Data:

Un copil de şapte ani din Brăila s-a înecat miercuri în apele Dunării, în dreptul Căpităniei Portului, după ce i-au alunecat mâinile de pe şufa de care se agăţase, deoarece nu ştia să înoate.
Copilul a căzut în apă, iar trupul lui a fost luat repede de curenţii puternici care sunt în zonă, toată întâmplarea tragică petrecându-se sub ochii unui marinar aflat pe un vas, care a sunat la 112, când a văzut că băieţelul nu mai iese la suprafaţă.
Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz. Deoarece în zonă sunt curenţi puternici, se bănuieşte că trupul băiatului a fost dus în aval şi este posibil să apară la suprafaţă în următoarele zile. (Sursa: Agerpres)

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...