Braila – Concurs de cultura generala, organizat in toate orasele si comunele din judet

Cele mai citite

Un concurs de cultura generala, intitulat „Cultura si Civilizatie la Dunarea de Jos“, care se adreseaza tuturor brailenilor indiferent de varsta, sex, etnie sau optiune politica, va fi organizat de Consiliul Judetean Braila in toate orasele si comunele din judet, durata competitiei fiind stabilita la peste doua luni.
„Obiectivul principal al proiectului consta in promovarea valorilor istoriei, civilizatiei si a culturii locale, descoperirea, sustinerea si promovarea tinerelor talente si, de asemenea, stimularea activitatilor sportive, spiritul competitiv si de fair-play“, se arata intr-o informare facuta publica de CJ Braila.
Regulamentul concursului prevede ca in fiecare localitate din judetul Braila sa se constituie echipe formate din cate cinci membri, iar municipiul Braila sa fie reprezentat de o echipa formata din sase membri.
Perioada de desfasurare a competitiei pe serii este 15 martie – 15 mai 2012, pe 19 mai sunt programate semifinalele, iar pe 29 mai finala concursului. Concursul se va desfasura la Casa Tineretului din Braila si la casele de cultura din orasele Ianca, Faurei si Insuratei.
Premiile puse in joc vor fi: premiul I – 4.000 de lei, premiul al II-lea – 2.400 lei, premiul al III-lea – 1.800 lei si mentiune – 1.200 lei. Se vor mai acorda trei premii speciale in valoare totala de 1.800 de lei, pentru cele mai reusite momente folclorice prezentate in concurs.
Competitia va fi televizata, iar prin tragere la sorti spectatorii si telespectatorii vor castiga zece premii constand in televizoare color. Organizatorul competitiei aflate la prima editie este Consiliul Judetean, in parteneriat cu Primaria Braila, Inspectoratul Scolar Judetean si Muzeului Braila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie