Braila – Candidatii USL pentru primaria municipiului si Consiliul Judetean si-au depus candidaturile

Cele mai citite

Candidatii USL pentru Primaria municipiului Braila si Consiliul Judetean, respectiv primarul in functie Aurel Simionescu (PSD) si presedintele CJ Gheorghe Bunea Stancu, si-au depus, sambata, candidaturile pentru obtinerea de noi mandate in alegerile din iunie 2012.
„Am anuntat ca este ultimul mandat la care candidez si imi mentin punctul de vedere. O sa vedeti ca ma si tin de cuvant. Incerc ca in acest mandat sa imi definitivez in linii mari ce mi-am propus. Ii lasam si pentru altii mai tineri care vin dupa noi sa continue sau sa faca lucruri mai bune decat am facut noi. Ma intrebau unii, referitor la acuzatiile care mi se aduc, daca dorm bine noaptea. Dorm foarte bine, pentru ca important este ceea ce stiu eu ca am facut, nu ceea ce mi-au pus altii in spate. Sper sa se termine acest episod din ceea ce am patit in ultimii doi ani de zile“, a declarat Stancu.
Liderul PSD a mai spus ca adoptarea motiunii de cenzura care a dus la caderea Guvernului Ungureanu asigura linistea necesara pentru organizarea unei campanii electorale normale, avand in vedere ca „se pregateau fraude majore“ in aceasta campanie.
„Daca nu se schimba acest guvern, ne-am fi asteptat sa avem multe elemente de frauda. Erau organizati inclusiv cu ultimele mutari in aparatul de stat, cu cei care detin informatii si pot sa le manipuleze. Erau pregatiti la o frauda fara precedent. Astazi avem cel putin linistea necesara pentru a ne apleca asupra campaniei electorale“, a mai spus Stancu.
Primarul Aurel Simionescu a precizat ca depunandu-si pentru a doua oara candidatura pentru Primaria Braila nu face decat sa respecte o promisiune facuta in 2008.
„Daca retineti, in 2008, cand am inceput intr-o anumita forma mandatul acesta, am spus ca, daca voi fi ales, voi cere doua mandate brailenilor. Trebuie sa continuam impreuna niste lucruri. Am muncit cum trebuia in mandatul care se incheie si pornim cu incredere in mandatul care urmeaza. Vrem sa spunem oamenilor ce am facut si ce vrem sa facem, nu ce fac altii. Oameni nu se hranesc cu vorbe, au nevoie de fapte. Cred ca ceea ce am facut in ultimii patru ani si ce vom face in urmatorii patru dovedeste ca sloganul sub care am candidat: ‘Unii fac discutii, noi avem solutii!’ se dovedeste in realitate ca el exista“, a declarat Simionescu.
Tot sambata, USL a depus si listele cu candidatii pentru Consiliul Local Municipal si Consiliul Judetean, pastrandu-se, potrivit liderului PSD, proportia pe care PSD, PNL si PC au obtinut-o in alegerile din 2008.
„Avem o lista de consilieri echilibrata, din toate profesiile. Am respectat tineretea, am respectat sexul frumos si pensionarii. Avem candidati din toate categoriile, de aceea spun ca este echilibrata“, a completat Stancu.
USL merge cu liste separate de candidati in 11 localitati din judetul Braila din totalul de 43, la alegerile locale din iunie 2012.

Ultimele articole

Legea prin care cabinetele de medicină de familie vor primi, la cerere, statutul de unităţi sanitare de utilitate publică a fost promulgată

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, marţi, legea care modifică legea 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii prin care cabinetul...

Revoluţie în fotbalul românesc: cluburile din Liga I au aprobat un campionat cu doar 14 echipe şi play-off

Reprezentanţii cluburilor din Liga I au fost de acord să schimbe sistemul de joc pentru sezonul competiţional 2015-2016. Astfel, din sezonul care începe anul viitor, Liga I ar urma să aibă doar 14 echipe, care să joace între ele pe parcursul unui sezon normal, după care să se lupte pentru Europa în cadrul unui sistem play-off. Propunerea a fost votată la LPF cu majoritate, doar Ceahlăul, Chiajna şi Botoşani declarându-se împotrivă

Percheziţii în șase judeţe şi în Bucureşti la persoane suspectate de braconaj piscicol

Peste 400 de poliţişti desfăşoară 48 de percheziţii în judeţele Tulcea, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Galaţi şi Constanţa, precum şi în Bucureşti în vederea destructurării unor reţele specializate în braconaj piscicol cu specii protejate, informează Poliţia Română şi Parchetul Înaltei Curţi. În urma percheziţiilor au fost identificate şi ridicate cantităţi semnificative de sturioni, calcani, icre negre şi alte specii de peşti care fac obiectul braconajului piscicol.

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ