Braila: Bisnitarii din Constanta, verificati de ofiterii de la Investigatii Criminale

Cele mai citite

Ieri, politistii Directiei de Investigatii Criminale au efectuat un numar de 32 de perchezitii in municipiul Bucuresti si in judetele Ilfov, Constanta, Tulcea, Braila, Suceava si Botosani.

Actiunea a vizat destructurarea unei grupari infractionale formate din 24 de persoane, suspectate de comiterea infractiunilor de evaziune fiscala, contrabanda si detinerea de catre orice persoana in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcarii, fara a fi marcate sau marcate necorespunzator ori cu marcaje false peste limita a 10.000 de tigarete. In fapt, sustin oficialii Politiei Române, membrii gruparii sunt suspectati de comercializarea de tigarete provenite din contrabanda, cu precadere din Republica Moldova si Ucraina. La perchezitii au participat, alaturi de ofiterii specialisti din cadrul DIC – IGPR, politisti de investigatii criminale din Bucuresti si din judetele vizate, precum si luptatori de interventie rapida. In cauza s-a beneficiat de suportul informational al ofiterilor Directiei de Operatiuni Speciale – IGPR si al Serviciului Român de Informatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie