Braila – Au inceput lucrarile pentru ridicarea arenei de box

Cele mai citite

Lucrarile la arena de box din Braila, constructie intarziata mai bine de un an de zile din cauza lucrarilor de descarcare de sarcina arheologica a terenului, au inceput, iar valoarea complexului ce urmeaza a fi ridicat se ridica la peste un milion de euro.
Arena de box din Braila este programata sa se ridice pe ruinele celei vechi, iar proiectul prevede realizarea unei cladiri cu subsol, parter si doua etaje, integrata in stilul arhitectonic al zonei.
Investitia se realizeaza pe un teren al municipalitatii de 1.240 mp, luat in concesiune pe 49 de ani, in urma unei licitatii organizate in 2007, de omul de afaceri Ilie Paraschiv, un apropiat al sportului brailean.
Complexul va cuprinde o sala de spectacole ce va putea fi folosita si pentru competitii sportive precum box, karate, judo sau K1, cu o capacitate de 150 de locuri, mai multe spatii comerciale, un restaurant – club cu maxim 70 de locuri, o cafenea cu 25 de locuri, mai multe terase si un spatiu de recreere pentru copii.
Terenul pe care se ridica arena de box din Braila a devenit sit arheologic, dupa ce in zona au fost descoperite mai multe monede din secolul al XVIII-lea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Un conducător auto a refuzat să se conformeze semnalului emis de polițiști și a intrat în coliziune cu o altă mașină

Pe străzile din Ilfov, a avut loc o scenă de urmărire asemănătoare celor din filme, după ce un șofer...

Alte articole din aceasta categorie