Braila – Atelierele Penitenciarului de Minori si Tineri Tichilesti, dotate printr-un proiect european

Cele mai citite

Atelierele Penitenciarului de Minori si Tineri Tichilesti din judetul Braila au fost dotate printr-un proiect realizat cu fonduri europene, potrivit unei note semnate de directorul institutiei, inspector principal de penitenciare Jenie-Gianina Craciun.
Achizitiile s-au facut in cadrul proiectului POSDRU 15/6.2/S/8, „Imbunatatirea accesului tinerilor aflati in penitenciare la programe de formare profesionala si integrarea pe piata muncii pe parcursul si dupa executarea pedepsei“ si au fost in suma totala de 497.253 lei, fara TVA.
S-au efectuat lucrarile de amenajare la obiectivul „Atelier tamplarie, Atelier moara, Sala proiect“, in valoare de 72.524 lei fara TVA, s-au achizitionat utilaje pentru „Atelier moara“, in valoare de 100.500 lei fara TVA  si s-au achizitionat utilaje pentru „Atelier tamplarie lemn“, in valoare de 342.229 lei fara TVA.

1 COMENTARIU

  1. Ma intreb oare, care ateliere au fost dotate si cu ce? ati fost vreodata intr-o camera sa vedeti cum arata,dar nici nu se pot numi camere…..mai bine grajduri,ati vazut cum muncesc tinerii din penitenciar pe camp pana fac rani in palme?…eu ca mama ma intreb daca doamna JENIE GEANINA CRACIUN are copii, si ar fi abuzati sexual ce-ar face? asa ca domnilor acolo este lagar nu penitenciar de tineri si minori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Graham Young, otrăvitorul cu ceai

Graham Young a fost un criminal în serie care a fost cunoscut pentru modul în care și-a otrăvit familia...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img