Braila – Ajutor de 50.000 de lei pentru comuna Mircea Voda, afectata de inundatii

Cele mai citite

Comuna braileana Mircea Voda, cea mai afectata de ploile torentiale din ultimele zile, care au dus la inundarea a zece gospodarii si a 75 de hectare de teren agricol, a primit din fondul de rezerva al Consiliului Judetean (CJ) Braila un ajutor in valoare de 50.000 de lei.
„Banii nu vor merge direct catre gospodariile afectate de ploi, ci la primaria comunei, care va horari cum vor fi gestionati. Dorim sa sprijinim comuna ca urmare a inundatiilor, in vederea inlaturarii efectelor. Am fost saptamâna trecuta impreuna cu primarul prin comuna si, intr-adevar, sunt mai multe case care au fost inundate. Cele care sunt mai in vale, ca sa spun asa, la fel si cele de la sosea”, a declarat presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu.
Zona cea mai afectata de ploile cazute in ultimele zile a fost partea de vest a judetului, unde a fost necesara interventia echipajelor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta si a Serviciilor Voluntare pentru Situatii de Urgenta, sub coordonarea presedintilor Comitetelor Locale pentru Situatii de Urgenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Madeira, perla Atlanticului

Insula Madeira, situată în mijlocul Oceanului Atlantic, se remarcă prin peisajele sale spectaculoase, istoria bogată și atmosfera relaxată. Acest...

Alte articole din aceasta categorie