Brăila – Accident mortal pe calea ferată

Data:

Luni, la ora 16.20, poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare (TF) Brăila au fost sesizaţi telefonic de G.V., angajat al Staţiei CF Brăila, cu privire la faptul că trenul de marfă 39571, la km 225+992, în dreptul Cartierului Lacu-Dulce, a surprins şi accidentat mortal, pe firul 1 de circulaţie Lacu Sărat-Brăila, o persoană de sex bărbătesc care, se pare, că a sărit în faţa trenului.

Echipa operativă a efectuat cercetarea la faţa locului şi, în urma verificărilor, s-a stabilit că victima se numeşte C.C. (47 de ani), cu domiciliul în Brăila.

Cadavrul a fost ridicat şi transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila în vederea efectuării necropsiei.

În continuare, cercetările sunt continuate de lucrătorii din cadrul Postului de Poliţie TF Brăila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL