Braconierii piscicoli de pe Dunăre, în vizorul poliţiştilor

Data:

Patru bărbaţi, cu vârsta cuprinsă între 22 şi 42 de ani din judeţele Giurgiu şi Călăraşi, sunt cercetaţi penal pentru deţinerea de unelte de pescuit comercial şi pescuit ilegal după ce au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră şi poliţiştii Serviciului de Ordine Publică Giurgiu că pescuiau cu setci monofilament fără documente legale pe fluviul Dunărea.
„Acţiunile au fost desfăşurate de poliţişti pentru combaterea braconajului piscicol pe fluviul Dunărea, în timpul acestor acţiuni fiind legitimate 17 persoane şi verificaţi cinci pescari industriali“, a declarat luni, 19 aprilie, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, Mirela Gheţa.
Trei persoane au fost atenţionate şi uneia i s-a aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de şase sute de lei, iar G. Marius Gigi, de 22 de ani din comuna Oinacu, V. Fănel, de 39 de ani, din municipiul Giurgiu, şi S. Ion, de 42 de ani, din comuna Gostinu, toţi din judeţul Giurgiu, sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de unelte de pescuit comercial fără documente.
Totodată, Marian D., din Olteniţa, care a fost prins de poliţiştii de frontieră că pescuia ilegal cu o plasă de pescuit tip setcă în lungime de 30 de metri în sectorul de Dunăre al localităţii Gostinu este cercetat penal pentru infracţiunea de deţinere şi pescuit cu plasa monofilament.
Toate plasele de pescuit folosite ilegal au fost confiscate de poliţişti. (Sursa: AGERPRES)

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Abonamente early-bird la Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition din 12 aprilie

Opera Națională București anunță lansarea campaniei de vânzare a...

Ursul din pădurea Ciolpani a fost văzut din nou

Ursul care a pus pe jar autoritățile în week-end...

BUCHAREST OPERA FESTIVAL – ALL PUCCINI EDITION, 7-16 iunie 2024, la ONB

Anul centenar puccinian este sărbătorit la Opera Națională București prin cea...

Un adolescent din Călărași dat dispărut a fost găsit de poliție în gara Constanța

În data de 15 aprilie curent, ofițeri din cadrul...