Braconaj piscicol

Date:

Poliţişti din cadrul Secţiei Rurale Stelnica au acţionat pe raza de competenţă, în cursul zilei de 30 mai, între orele 06.30-14.00, în scopul prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, ocazie cu care au fost depistate 6 infracţiuni în flagrant şi ridicate în vederea confiscării 4 unelte de pescuit.

braconaj

De exemplu, trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 37 şi 39 de ani, din localităţile Feteşti şi Făcăeni au fost surprinşi în flagrant de către poliţişti în timp ce pescuiau pe malul Braţului Borcea cu setci monofilament în lungime totală de 103 metri, fără a fi autorizaţi în acest sens. Poliţiştii au surprins în flagrant şi alţi doi bărbaţi de 33 şi 40 de ani, ambii din comuna Borduşani, în timp ce pescuiau pe Braţul Borcea  cu o setcă monofilament, folosind o ambarcaţiune tip lotcă pentru care niciunul nu deţinea autorizaţie de pescuit. Uneltele de pescuit au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, peştii capturaţi cu acestea fiind eliberaţi în mediul natural.

Poliţiştii au întocmit pe numele celor în cauză, dosare penale pentru comiterea infracţiunilor de nedeţinere a licenţei/autorizaţiei de pescuit pentru nave şi ambarcaţiuni şi pescuitul prin orice metode şi mijloace al peştilor, în perioada de prohibiţie, deţinere a uneltelor de plasă tip monofilament.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...