Borbely in vizita la groapa ecologica de gunoi de la Aninoasa

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Ministrul Mediului, László Borbely, s-a deplasat la Aninoasa, localitate unde se deruleaza primul proiect functional la nivel de tara, in domeniul gestionarii deseurilor prin circuit judetean integrat. Insotit de presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Florin Popescu, László Borbely a mers la groapa ecologica de gunoi de la Aninoasa, unde a verificat stadiul executiei lucrarilor si la oportunitatile de extindere a investitiei in domeniul deseurilor industriale.

Borbély si-a exprimat satisfactia ca pana la finele anului 2010 judetul Dambovita va deveni primul judet din Romania care printr-un proiect ISPA, in valoare de 26 milioane euro, va avea un sistem integrat de management al deseurilor cu toate componentele implementate.

Angelica Biruta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Ziua de 1 Decembrie sărbătorită altfel la Otopeni

De 1 Decembrie am pornit la pas prin județ, ca să vedem cum sărbătoresc românii Ziua Națională. Sătui de...

Alte articole din aceasta categorie