Bogdan Pascu a demisionat din functia de presedinte al Organizatiei judetene a PC

Data:

Bogdan Pascu a anuntat marti dupa-amiaza, intr-o conferinta de presa, ca si-a dat demisia din functia de presedinte al Organizatiei Judetene Calarasi a Partidului Conservator.
„Am decis sa-mi inaintez demisia din functia de presedinte al Filialei judetene a Partidului Conservator si din acest punct de vedere cred ca lucrurile sunt inchise. Este un act unilateral de vointa“, a spus Bogdan Pascu, in conferinta de presa.
„Din perspectiva de simplu membru voi fi mult mai liber in a decide si a face orice tip de actiune intrucat din perspectiva functiei pe care o ocupam practic ceea ce faceam erau deciziile Biroului Executiv Judetean si nu neaparat deciziile mele personale sau vointa mea proprie. Era vointa majoritatii Partidului Conservator“, a mai spus Bogdan Pascu.
Potrivit acestuia, din discutiile avute cu membrii Biroului Executiv Judetean al PC cel mai vehiculat nume pentru a ocupa functia de presedinte interimar al organizatiei este cel al lui Bogdan Georgescu.
Biroul Executiv Judetean al PC se va intalni vineri pentru a alege noul presedinte interimar pana la organizarea viitoarei conferinte judetene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...