Bogdan Pascu a demisionat din functia de presedinte al Organizatiei judetene a PC

Cele mai citite

Bogdan Pascu a anuntat marti dupa-amiaza, intr-o conferinta de presa, ca si-a dat demisia din functia de presedinte al Organizatiei Judetene Calarasi a Partidului Conservator.
„Am decis sa-mi inaintez demisia din functia de presedinte al Filialei judetene a Partidului Conservator si din acest punct de vedere cred ca lucrurile sunt inchise. Este un act unilateral de vointa“, a spus Bogdan Pascu, in conferinta de presa.
„Din perspectiva de simplu membru voi fi mult mai liber in a decide si a face orice tip de actiune intrucat din perspectiva functiei pe care o ocupam practic ceea ce faceam erau deciziile Biroului Executiv Judetean si nu neaparat deciziile mele personale sau vointa mea proprie. Era vointa majoritatii Partidului Conservator“, a mai spus Bogdan Pascu.
Potrivit acestuia, din discutiile avute cu membrii Biroului Executiv Judetean al PC cel mai vehiculat nume pentru a ocupa functia de presedinte interimar al organizatiei este cel al lui Bogdan Georgescu.
Biroul Executiv Judetean al PC se va intalni vineri pentru a alege noul presedinte interimar pana la organizarea viitoarei conferinte judetene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie