Bogdan Crefelean, șef de cabinet al deputatei AUR Ilfov Gianina Șerban, a fost reținut de către DGA

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Bogdan Crefelean, vicepreședinte al AUR Ilfov și șef de cabinet al deputatei Gianina Șerban, a fost prins în flagrant primind o sumă de 1.500 de lei ca mită, de la un alt membru AUR.

Denunțătorul, membru al AUR Ilfov a fost cel care a sesizat Direcția Generală Anticorupție, reclamând faptul că respectiva sumă de bani i-a fost solicitată de către Crefelean în schimbul promisiunii de a susține nominalizarea denunțătorului pentru participarea la un congres ce urma să aibă loc la Bruxelles.

Într-un comunicat emis imediat după acest incident, partidul AUR a anunțat decizia de a-l exclude pe Bogdan Crefelean din rândurile sale:

Bogdan Crefelean Vicepresedinte Aur Ilfov

„În baza informațiilor publice privind reținerea domnului Bogdan Crefelean de către DGA, reliefându-se o  încălcare gravă a Statutului AUR, precum și a Codului de Etică și Integritate, s-a decis excluderea acestuia din AUR.

Poziția noastră rămâne neschimbată: considerăm că orice formă de corupție sau abuz de influență este inacceptabilă.

Susținem cu fermitate statul de drept și transparența în politică. Dacă acuzațiile sunt dovedite, atunci trebuie să existe consecințe legale pentru cei implicați.

Corupția subminează integritatea instituțiilor noastre și este o problemă pe care o tratăm cu seriozitate. Este esențial să respectăm principiile de etică și să combatem orice formă de corupție în politică și administrație.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Ziua de 1 Decembrie sărbătorită altfel la Otopeni

De 1 Decembrie am pornit la pas prin județ, ca să vedem cum sărbătoresc românii Ziua Națională. Sătui de...

Alte articole din aceasta categorie