Baza sportiva inaugurata la Ciocanesti

Data:

O baza sportiva in valoare de 650.000 lei a fost inaugurata sambata la Ciocanesti in prezenta prefectului judetului Calarasi, Emil Musat.
„Am participat la inaugurarea bazei sportive de la Ciocanesti construita pe Ordonanta de Urgenta a Guvernului numarul 7, in valoare de 650.000 lei, din care 550.000 lei contributia Guvernului si 150.000 lei a comunei Ciocanesti. Specificul acestei baze sportive este ca pana la acest moment constructorul a suportat practic 450.000 lei pentru constructia ei pentru ca Guvernul a dat 50.000 lei, iar primaria a dat 150.000 lei, restul de 450.000 lei urmand a fi dati ulterior de Guvern“, a declarat sambata, pentru AGERPRES, prefectul judetului Calarasi, Emil Musat.
Potrivit acestuia, constructorul nu a asteptat banii de la Guvern si a terminat pe banii lui lucrarile facand posibil ca si la Ciocanesti sa fie o baza sportiva. „Eu ii multumesc constructorului pentru faptul ca a inteles nevoia comunitatii de a avea o astfel de baza sportiva si a suportat investitia in mare parte din banii sai, dar ii multumesc si primariei pentru modul in care s-a implicat“, a spus prefectul.
El a adaugat ca, personal, va face demersurile necesare pentru ca atunci cand se vor mai da bani pe OUG nr. 7/2011 sa fie prinsa si aceasta suma pe care a suportat-o constructorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...