Bataie cu topoare intr-un magazin din Ploiesti

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Bătaie cu topoare într-un magazin din Ploieşti. Doi bărbaţi înarmaţi cu topoare au atacat un tânăr, care a încearcat să se refugieze în spatele tejghelei. Bătaia a fost susprinsă de camerele de supraveghere.

 

În imaginile difuzate de Observatorul de Prahova apare mai întâi un tânăr îmbrăcat în alb, care fuge şi se ascunde după tejghea. Imediat îşi face apariţia un bărbat înarmat cu un topor, care îl urmăreşte pe tânăr şi încearcă să-l lovească. În magazin mai intră o femeie şi un alt bărbat, înarmat şi el tot cu un topor. În timp ce femeia încearcă să-i oprească, cei doi agresori aleargă cu topoarele spre victimă şi o încolţesc în spatele tejghelei. Între timp, un alt bărbat se apropie de locul scandalului, dar nu intervine, ci doar priveşte bătaia. Agresorii părăsesc apoi magazinul, în timp ce victima, rănită la mână, rămâne în spatele tejghelei.

Bataie cu topoare in Ploiesti – Video

Bătaia a avut loc pe 22 mai, într-un magazin din Ploieşti. Poliţiştii au stabilit că grupul agresorilor era format din patru persoane, dintre care două înarmate cu topoare. Victima, pe care o cunoşteau în urma unor conflicte mai vechi, se afla la cumpărături în magazin. Tânărul rănit a fost dus la spital, cu răni uşoare. Agresorii sunt cercetaţi penal pentru vătămare şi ultraj contra bunelor moravuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Misterele morții lui Grigori Rasputin

Grigori Rasputin a fost una dintre cele mai intrigante figuri din istoria Rusiei. Călugăr, mistico-vindecător și confident al familiei...

Alte articole din aceasta categorie