Băsescu este aşteptat la sfârşitul acestei săptămâni la „Serbările Toamnei“, organizate la Câmpina

Data:

primaria campina

Record mondial de Ziua Artelor, la Câmpinabase

Prahovenii, dar şi turiştii se pot bucura la acest sfârşit de săptămână, respectiv în perioada 19-20 septembrie, de o adevărată sărbătoare a anotimpului în care ne aflăm. Intitulat „Serbările Toamnei“, evenimentul organizat de Primăria din localitate va cuprinde concerte, organizare de expoziţii de flori şi obiecte artizanale, dar şi spectacole stradale, în spiritul temei din acest an a manifestării, respectiv „Câmpina de altădată“. Astfel, pe străzile cochetului oraş prahovean veţi putea vedea personaje în costume de epocă, dar şi oficialităţi locale sau judeţene invitate la acest eveniment. De asemenea, şi preşedintele ţării, Traian Băsescu, este aşteptat la sfârşitul acestei săptămâni la „Serbările Toamnei“, de la Câmpina. Manifestarea se va încheia cu un foc de artificii, în noaptea de duminică, 20 septembrie. Primăria din localitate, organizatoarea evenimentului, a alocat peste 200.000 de lei pentru desfăşurarea acestei manifestări. În cadrul evenimentului se va încerca şi obţinerea unui record mondial, într-un domeniu artistic, acţiunea fiind organizată chiar duminică, 20 septembrie, de Ziua Artelor.

Mădălina Zamfir


Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Abonamente early-bird la Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition din 12 aprilie

Opera Națională București anunță lansarea campaniei de vânzare a...

Ursul din pădurea Ciolpani a fost văzut din nou

Ursul care a pus pe jar autoritățile în week-end...

BUCHAREST OPERA FESTIVAL – ALL PUCCINI EDITION, 7-16 iunie 2024, la ONB

Anul centenar puccinian este sărbătorit la Opera Națională București prin cea...

Un adolescent din Călărași dat dispărut a fost găsit de poliție în gara Constanța

În data de 15 aprilie curent, ofițeri din cadrul...