Bărbatul din Prahova, acuzat că ar fi comis viol asupra a două minore cu dizabilități, a fost reținut

Cele mai citite

Anchetatorii au adunat dovezi convingătoare într-un nou caz șocant din Prahova, demonstrând cu succes vinovăția autorului infracțiunilor de viol comise împotriva a două minore cu dizabilități. În urma acestor probe, polițiștii au decis să rețină individul responsabil.

Miercuri dimineață, o echipă de polițiști a efectuat o descindere la o adresă din Gura Vitioarei în cadrul unui dosar de viol. Un bărbat este acuzat că a abuzat sexual două minore, ambele încadrate în grad de handicap, care erau plasate sub responsabilitatea sa.

„La data de 21 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, într-o comună din județul Prahova, la domiciliul unui suspect de săvârșirea infracțiunii de viol.

În fapt, în perioada noiembrie-decembrie 2022, persoana bănuită de comiterea faptei este un bărbat în vârstă de 44 ani, care ar fi violat două minore, cu vârstele de 14, respectiv 16 ani, încadrate în grad de handicap care necesită protecție specială. Fetele se aflau în plasament la acesta.”

IPJ Prahova: ”În baza probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O tânără a fost accidentată mortal de un camion la Jilava

Accidentul a avut loc în jurul orei 17:15. IPJ Ilfov a fost informat despre un incident în care un...

Alte articole din aceasta categorie