Bărbat din județul Ialomița reținut pentru 24 de ore după ce a încălcat un ordin de protecție și și-a amenințat mama, chiar în casa acesteia

Cele mai citite

Un individ în vârstă de 44 de ani din Ialomița a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii din Fetești, după ce a încălcat un ordin de protecție și a intrat în casa mamei sale, unde a început să o amenințe. Bărbatului îi fusese interzis prin ordinul de protecție să se apropie de femeie, însă acesta a ignorat restricția impusă de autorități.

„Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, în data de 21 aprilie a.c., un bărbat de 44 de ani, din comuna Vlădeni s-a deplasat la locuinţa mamei sale, în vârstă de 67 de ani, unde ar fi ameninţat-o pe aceasta.

De asemenea, în urma verificărilor s-a stabilit că pe numele bărbatului exista un ordin de protecţie prin care i se interzicea acestuia să ia legătura prin orice mod cu victima şi să păstreze o distanţă de 100 m faţă de victimă şi locuinţa acesteia”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Ialomiţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura urgenţele pe 1 şi 2 iunie şi de Rusalii

Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București a informat că în zilele de 1 și 2 iunie, precum și...

Alte articole din aceasta categorie