Bani pentru biserici

Data:

parohii 1parohii 2Vineri, 25 septembrie, a fost acordată a treia tranşă de finanţare parohiilor dâmboviţene, în cadrul programului de asociere cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa, pentru reabilitarea lăcaşurilor de cult din mediul rural. Astfel, 32 de preoţi parohi dâmboviţeni au semnat contractele de finanţare înmânate de către preşedintele Florin Popescu într-un cadru oficial, la sala de şedinţe a consiliului judeţean.
Cu acest prilej, şeful administraţiei judeţene a ţinut să precizeze că fondurile vor putea fi folosite diferenţiat, în funcţie de nevoile fiecărei parohii în parte, atât pentru încălzire centrală, cât şi pentru refacerea picturilor, amenajarea de alei, a clopotniţei sau pentru împrejmuiri. De asemenea, Popescu a dat asigurări că programul va continua, subliniind că, până în acest moment, 97 de parohii au beneficiat de fonduri pentru reabilitarea lăcaşurilor de cult.
Reamintim faptul că sprijinul financiar oferit de către consiliul judeţean acoperă până la 90% din valoarea cererii de finanţare, dar nu mai mult de 20.000 lei, partea de contribuţie a administraţiilor locale reprezentând 10% din cuantumul investiţiei.
Petruţ Dumitru

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Luni se deschide porțiunea de autostradă dintre Glina și Vidra

Din 15 aprilie, începând cu ora 14:00, o nouă...

Un urs a fost observat în localitatea Ciolpani

Sâmbătă dimineață, locuitorii din Ciolpani și Snagov, au primit...