Băiețelul în vârstă de şase ani din comuna Gruiu, județul Ilfov, a fost găsit decedat

Cele mai citite

Băiețelul în vârstă de şase ani din comuna Gruiu, județul Ilfov, a fost găsit decedat în apa râului Ialomiţa duminică, după ce a plecat de acasă vineri seară. Echipa de scafandri a reușit să-i recupereze trupul și să-l aducă de suprafață.

Copilul, care locuia împreună cu familia sa în satul Lipia din comuna Gruiu, părăsise domiciliul vineri seară. Forțele de poliție, scafandrii și pompierii au demarat operațiuni de căutare.

Trupul neînsufleţit al copilului a fost descoperit în apele râului și extras la suprafață de către scafandri, duminică la ora 15:30. Pentru a stabili cauza decesului, corpul va fi preluat de către Serviciul de Medicină Legală Ilfov, unde se va efectua o necropsie.

Fratele vitreg al copilului în vârstă de șase ani a că băiatul a fost aruncat în râul Ialomița de către un prieten de joacă, și a afirmat că acesta și-a recunoscut fapta în fața autorităților.

Cazul a fost preluat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, care desfășoară cercetări în legătură cu presupusa comitere a infracțiunii de ucidere din culpă, conform informațiilor furnizate de către Poliția Județeană Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Incident tensionat în sediul PSD Buzău între un consilier personal al unui parlamentar din Buzău și un membru PSD din cartierul Simileasca

Astăzi, în sediul PSD Buzău, a avut loc un incident tensionat, care s-a încheiat cu un schimb de replici...

Alte articole din aceasta categorie