Baietel de patru ani din Galati, depistat cu virusul AH1N1

Data:

Copil de patru ani din Galati, depistat cu AH1N1
Copil de patru ani din Galati, depistat cu AH1N1

Institutul Cantacuzino din Bucuresti a anuntat Directia de Sanatate Publica Galati ca a confirmat virusul gripei AH1N1 la un baiat de patru ani din Galati.

Potrivit DSP Galati, debutul bolii a avut loc pe 20 ianuarie, cand copilului i s-au recoltat si probe pentru institutul din Bucuresti. Micutul este izolat la domiciliu, iar starea lui de sanatate este buna, evolutia fiind favorabila.

In aceeasi zi cu confirmarea infectarii cu gripa noua a copilului s-au terminat si dozele de vaccin antigripal care contineau si tulpina AH1N1. In Galati au fost repartizate 24.000 doze de vaccin antigripal pentru acest sezon, dar s-au epuizat.

DSP a solicitat Ministerului Sanatatii trimiterea altor doze de vaccin antigripal cu tulpina AH1N1.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...