Baconschi a venit la Slatina sa impace „ciumpalacii“ de la PDL Olt

Cele mai citite

Theodor Baconschi, fost ministru de externe, a venit la Slatina pentru a incerca sa aplaneze tensiunile aparute in organizatia PDL Olt si Biroul Permanent National cu privire la inceperea lucrarilor la centura Slatinei dar si pentru a afla cati primari mai are organizatia si cum stau lucrurile la Olt, avand in vedere ca tot mai multe zvonuri arata ca prin PDL Olt urla lupii a pustiu.

Inainte de inceperea conferintei de presa, Baconschi s-a intalnit cu primarii PDL din Olt, o parte dintre ei „inchiriati“ de la alte partide, cu care a discutat despre problemele si prioritatile din localitatile pe care le reprezinta.

Se pare ca Baconschi le-a cam pus primarilor „sula in coaste“, conditionand finantarea investitiilor de castigarea alegerilor locale, fapt ce i-a nemultumit pe toti primarii, deoarece au datorii mari catre firmele de constructii, iar altii au conturile blocate in urma proceselor castigate de constructori, riscand sa falimenteze primaria.

Cat de mult ii pasa lui Baconschi de ceea ce se intampla la Olt, puteti afla urmarind un material semnat de Georgiana Raicu, operator imagine, ing. Viorel Raicu, VGTv www.vgtvolt.cabanova.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie