Bacnote de 100 lei, contrafăcute, puse în circulaţie de tineri din Bărbuleşti

Data:

100-lei-falsi cut
Un număr de şapte percheziţii simultane au avut loc, marţi dimineaţă, la domiciliile mai multor persoane din comuna Bărbuleşti, suspectate de punere în circulaţie de monede sau alte valori.
De la locuinţele suspecţilor, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, în colaborare cu Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Ialomiţa, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului Independent pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale Bucureşti, au ridicat suporturi de stocare a datelor, telefoane mobile, o cameră video şi înscrisuri care au legătura cu cauza.
În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că, la data de 21 noiembrie a.c., suspecţii au plasat la mai multe magazine, situate pe raza municipiului Urziceni şi a localităţilor Armăşeşti şi Bărbuleşti, nouă bancnote din cupiura de 100 de lei, toate contrafăcute.
Împotriva suspecţilor a fost începută urmărirea penală pentru comiterea infracţiunii de punere în circulaţie de monede sau alte valori.
Au fost identificaţi şi puşi sub cercetare 7 tineri cu vârste între 16 şi 22 de ani, domiciliaţi în Bărbuleşti, care au fost duşi la la sediul Poliţiei municipiului Urziceni pentru audieri, urmând ca sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni să se dispună măsuri corespunzătoare.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi depistarea celorlate persoane implicate.

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Abonamente early-bird la Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition din 12 aprilie

Opera Națională București anunță lansarea campaniei de vânzare a...

Ursul din pădurea Ciolpani a fost văzut din nou

Ursul care a pus pe jar autoritățile în week-end...

BUCHAREST OPERA FESTIVAL – ALL PUCCINI EDITION, 7-16 iunie 2024, la ONB

Anul centenar puccinian este sărbătorit la Opera Națională București prin cea...

Un adolescent din Călărași dat dispărut a fost găsit de poliție în gara Constanța

În data de 15 aprilie curent, ofițeri din cadrul...