Bacalbaşa a găsit vinovatul pentru întârzierea funcţionării parteneriatului Galaţi-Brăila-Tulcea

Cele mai citite

Orgoliile prosteşti au învins din nou bunele intenţii! Aprobarea asocierii judeţului Galaţi, în vederea constituirii Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Brăila-Galaţi-Tulcea, a fost retrasă de pe ordine de zi a şedinţei ordinare a Consiliul Judeţean. Nu a contat faptul că însuşi primu-ministrul Victor Ponta a girat acest parteneriat, prom,itând chiar şi un ajutor din partea Guvernului.

dunare corabia

Iniţiatorul proiectului, preşedintele Nicolae Bacalbaşa, a retras proiectul înainte de începerea şedinţei, aruncând vina pe vecinii din Tulcea, pe care îi acuză că doresc să adauge în proiect mai multe comune. „Amânăm aprobarea acestui proiect pentru că Tulcea a vrut să mai introducă nişte comune. Domnule, chestiile ăstea trebuie studiate şi analizate, nu le poţi face aşa, rapid”, le-a spus preşedintele CJ colegilor de şedinţă. Asta în condiţiile în care, acum o săptămână, reprezentanţii celor trei judeţe implicate în proiect, printre care şi preşedintele Consiliului Judeţean, Nicolae Bacalbaşa, au discutat cu prim-ministrul Victor Ponta despre proiecte importante pentru judeţul Galaţi, în calitate de membri ai Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Brăila-Galaţi-Tulcea.

adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Misterele morții lui Grigori Rasputin

Grigori Rasputin a fost una dintre cele mai intrigante figuri din istoria Rusiei. Călugăr, mistico-vindecător și confident al familiei...

Alte articole din aceasta categorie