Bac-ul care face legatura cu Insula Mare a Brailei a fost scos din gheata

Data:

Bac-ul care face legatura cu Insula Mare a Brailei (IMB), prins in gheata de mai multe zile de cand Dunarea a inghetat, a fost scos la suprafata apei dupa eforturi intense ale echipelor de interventie, care au reusit sa disloce din gheata carma si elicea bac-ului.
„Prioritatea zero este acum trecerea bac Braila – IMB. Am reusit sa spargem gheata in aceasta portiune si sa scoatem carma si elicea din gheata a ceea ce inseamna bac-ul. Am facut prima trecere cu bac-ul a utilajelor in IMB. Remorcherul Galati 3 a ramas in zona si ne ajuta sa facem traversarea Dunarii cu bac-ul. Vrem sa ducem utilajele de deszpaezire in zona si sa ne apucam sa desfacem drumurile blocate de zapada. Localitatile din IMB sunt in continuare izolate, pentru ca nu se poate ajunge la bac. Am solicitat si sprijinul SC Trei Brazi, ca sa desfunde magistrala, respectiv 70 km pana la Marasu“, a declarat prefectul Dumitru Popa.
Prefectul a precizat ca au fost trimise utilaje in Insula Mare si se lucreaza la deblocarea drumurile de acces catre comune, deoarece brutaria din Marasu, care asigura paine pentru toate cele 11 sate din IMB, va ramane curand fara faina, iar doua femei insarcinate trebuie transportate la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL