Aviz favorabil pentru construcția primului bloc de locuințe ANL pentru specialiștii din sănătate din Ploiești

Data:

Construcția primului bloc de locuințe ANL destinat specialiștilor din sănătate din Ploiești a primit aviz favorabil din partea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Proiectul prevede realizarea unui bloc de locuințe colective cu regim de înălțime P+3E, care va cuprinde 24 de unități locative.

În cadrul ședinței tehnice pregătitoare a Consiliului Tehnico-Economic al Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, proiectul “Locuințe pentru tineri, destinate închirierii, Județul Prahova, municipiul Ploiești, str. Cosminele nr. 11A, specialiști din sănătate” a obținut aviz favorabil.

Acest proiect este derulat de Municipiul Ploiești prin Programul guvernamental pentru construcția de locuințe pentru tineri, destinate închirierii, conform prevederilor Legii nr.152/1998 privind înființarea Agenției Naționale pentru Locuințe, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Monstrul de lângă noi

Nu mai știu cine a zis că statul român...

Anunț concurs Primăria Frumușani din 17.07.2024

Primaria Comunei Frumușani, Județul Călarași organizează concurs de recrutare...