Autoturism urmărit internaţional, identificat şi indisponibilizat de către poliţiştii ialomiţeni

autoturism-urmarit-international-identificat-de-politistii-ialomiteniVineri, 12 iulie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Trafic şi Furturi Auto au acţionat împreună cu lucrători din cadrul Registrul Auto Român – Reprezentanţa Ialomiţa, pe raza municipiului Slobozia, pentru depistarea autoturismelor ce figurează urmărite internaţional.
În cadrul acţiunii, poliţiştii au identificat un cetăţean din oraşul Cernavodă, în vârstă de 37 ani, în posesia căruia se afla un autoturism, înmatriculat în Ungaria şi care figura urmărit internaţional în bazele de date ale Registrului Auto Român.
În urma verificărilor efectuate de către poliţişti cu privire la autoturism, s-a stabilit că acesta figurează furat din Ungaria.
A fost luată măsura indisponibilizării autoturismului la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, fiind continuate verificările prin intermediul Biroului Naţional S.I.R.E.N.E.,  în vederea clarificării situaţiei juridice a acestuia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.