Au avut loc percheziţii în comuna I.L. Caragiale, într-o cauză penală privind traficul de droguri

Cele mai citite

Ofițerii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, în colaborare cu procurorii de la D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmbovița, au desfășurat miercuri trei operațiuni de percheziție în comuna I.L. Caragiale, în cadrul unei anchete penale ce privește traficul de droguri de risc. Acest demers a fost comunicat de către Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița.

În cursul anului 2023, un individ a desfășurat, în mod repetat, tranzacții de vânzare cu cannabis la prețul de 50 de lei pe doză, inclusiv către participanți la un festival muzical ce a avut loc în luna august, într-o localitate din județul Dâmbovița.

În urma efectuării perchezițiilor, s-au identificat și confiscat 300 de grame de ramuri de cannabis cu muguri, 500 de grame de resturi de plante mărunțite, 6 ghivece conținând plante de cannabis, recipiente cu fertilizator lichid și granulat, un sistem compus dintr-o mini-seră echipată cu ventilator, coș de aerisire, lampă cu led, sursă de curent electric și mini-coolere, grindere și telefoane mobile. De asemenea, au fost recuperate și suma de 3.600 de lei, alături de documente ce conțineau instrucțiuni privind cultivarea cannabisului, conform informațiilor furnizate de IPJ Dâmbovița.

Procedurile de audiere a persoanelor implicate vor avea loc la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (D.I.I.C.O.T) – Biroul Teritorial Dâmbovița.

Este important de menționat că intervenția specializată a fost asigurată de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Ultimele articole

Legenda boxului: Mike Tyson

Cu o carieră impresionantă în ring și o personalitate care a captivat milioane de fani din întreaga lume, Mike...

Castelul Bran: păstrătorul legendei și mărturia istorică

Situat în inima României, în județul Brașov, Castelul Bran reprezintă nu doar o bijuterie arhitecturală ci și un loc...

Epoca inchiziției spaniole: o privire în profunzime asupra trecutului întunecat

Inchiziția spaniolă a fost un episod semnificativ din istoria Spaniei, care a avut loc în principal în perioada medievală...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ