Atmosferă electorală electrizantă duminică, 8 noiembrie, la Voineşti

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Valea Dâmboviţei votează

mg

Voinesti 3Voinesti 1Voinesti 2Voinesti 4Voinesti 5Asta au strigat minute în şir cei peste 15.000 de simpatizanţi veniţi la Voineşti să-l întâlnească pe candidatul PSD + PC la preşedinţia României. Sosit în localitatea dâmboviţeană cu autocarul de campanie (deja celebrul „geoană-mobil“), liderul social-democrat a fost întâmpinat cu multă căldură de către voineşteni, fiind purtat practic pe sus până la scenă de către mulţimea entuziastă.

Daruri de la primar

Însoţit de către preşedintele Consiliului Naţional al PSD – Adrian Năstase, de europarlamentarii Adrian Severin şi Rovana Plumb, de către fostul ministru de externe Cristian Diaconescu, la care s-au adăugat liderii judeţeni ai PSD Dâmboviţa (Ion Stan, Adrian Ţuţuianu, Gheorghe Ana, Ion Dumitru), Mircea Geoană a fost primit cu daruri de către primarul Gabriel Sandu. Edilul i-a oferit candidatului social democrat o icoană cu Sfinţii Mihail şi Gavril şi o sticlă de şampanie cu mesaj sugestiv: „Recomandată numai campionilor. Se va servi în data de 6 decembrie 2009 într-un cadru festiv în cinstea tuturor românilor fericiţi. Atenţie: lăsaţi ambalajul gol la intrarea în Palatul Cotroceni“.

„Vreau ca mărul de Voineşti sau lubeniţa de Dăbuleni să devină mărci pe care să le putem promova“

În mesajul său, Mircea Geoană le-a vorbit dâmboviţenilor despre un capitol la care aceştia sunt foarte receptivi: agricultura şi, în mod special, promovarea produselor româneşti:
„Proiectul meu de preşedinte este simplu: mâncare românească pe masa românilor şi mâncare românească la export în supermarketurile din străinătate. Acest lucru este necesar pentru România şi îl vom face împreună! Vreau ca aceste produse cu gust bun, aceste produse nepoluate, ecologice să devină marcă de mândrie românească. Vreau ca mărul de Voineşti sau lubeniţa de la mine, de la Dăbuleni şi tot ceea ce înseamnă produse de calitate să devină mărci pe care să le putem promova. (…) De aceea, va trebui să ajutăm şi să subvenţionăm producătorii agricoli prin Fondul de Garantare Agricol pe care îl avem la îndemână şi prin sumele pe care le vom stabili în bugetul viitor, pentru a aduce bani europeni şi pentru a face producţie, să nu mai fim la coada Europei şi să nu mai importăm 70% din produsele agro-alimentare“.

„Traian Băsescu nu are dreptul să mai ceară românilor încă cinci ani de mandat, cinci ani de scandal, cinci ani de dezbinare, cinci ani de sărăcie“

După cum era de aşteptat, Mircea Geoană nu l-a iertat nici aici pe Traian Băsescu, acuzându-l de comportament antidemocratic şi transmiţându-i că zilele la Palatul Cotroceni îi sunt numărate:
„Are instincte totalitare, nu respectă elitele, nu-şi respectă colaboratorii şi, mai ales, nu-şi respectă cuvântul dat. Un astfel de om nu are dreptul să mai ceară românilor încă 5 ani de mandat, încă 5 ani de scandal, încă 5 ani de dezbinare, încă 5 ani de sărăcie şi ani de criză pe care nu avem dreptul să-i mai acceptăm. Acest joc cinic şi premeditat pe care Traian Băsescu îl face pe seama românilor, adâncind criza, trebuie să înceteze.

„Pe 6 decembrie, de moş Niculae, la ora 21, Băsescu pleacă şi vine la conducerea României o echipă competentă care să dea României şansa unui nou început“

Dar pentru că este soare aici şi este vreme frumoasă, vă dau şi o veste bună: pe 6 decembrie, de Moş Niculae, la ora 21, Băsescu pleacă şi vine la conducerea României o echipă competentă care, într-adevăr, va duce România mai departe, o echipă care să facă treabă şi nu să distrugă, o echipă care să-i unească pe români şi nu să-i dezbine, o echipă care să-l respecte pe ţăranul român, dar şi pe muncitorul de la oraş, şi pe pensionar, şi pe student, şi pe românul din ţară, şi pe cel din străinătate! Veniţi alături de mine ca să dăm României şansa unui nou început!“.
A consemnat Petruţ Dumitru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Graham Young, otrăvitorul cu ceai

Graham Young a fost un criminal în serie care a fost cunoscut pentru modul în care și-a otrăvit familia...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img