Atentie soferi! Ceata pe drumurile din Muntenia si Moldova!

Data:

Traficul rutier, ingreunat de vizibilitatea redusa
Traficul rutier, ingreunat de vizibilitatea redusa

Ceata da bataie de cap soferilor care circula pe drumurile din Muntenia si Moldova. Vizibilitatea a fost redusa in mai multe zone, sub 50 de metri, iar traficul rutier a fost ingreunat.

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca ceata este prezenta pe numeroase artere rutiere din tara. Judetele in care se circula foarte greu din cauza cetii sunt: Bistrita-Nasaud, Braila, Teleorman, Calarasi, Constanta, Galati, Suceava, Iasi, Neamt, Botosani, Bacau si Vaslui.

Pentru evitarea evenimetelor nedorite soferii trebuie sa respecte cateva reguli de baza: sa utilizeze luminile de intalnire si de ceata pe toate categoriile de drumuri, sa reduca viteza, sa nu efectueze depasiri decat daca este necesar si sa mareasca distanta de siguranta intre vehicule.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...