Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec continua, in Calarasi, campania „Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!“

Data:

Campanie de colectare a desurilor electrice si electronice, la nivelul judetului Calarasi
Campanie de colectare a desurilor electrice si electronice, la nivelul judetului Calarasi

Sambata, 20 noiembrie, Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec, impreuna cu Primaria Municipiului Calarasi a continuat derularea actiunii de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE).

Actiunea face parte dintr-o ampla campanie de mediu derulata in arealul deservit de Centrul de Colectare DEEE RoRec din Calarasi, infiintat de Asociatia RoRec, in parteneriat cu primaria, la sfarsitul lunii martie 2010. Actiunea s-a derulat atat in municipiul Calarasi, cat si in localitatile inconjuratoare: Gradistea, Ciocanesti, Dorobantu si Manastirea.

Campania „Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!“ include actiuni de promovare a voluntariatului ecologic si de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE). Demersul se bucura de suportul autoritatilor locale, cat si al mediului de afaceri si a societatii civile.

Sambata, 20 noiembrie, cetatenii din localitatile mai sus mentionate au fost invitati sa depuna aparate electrice, electronice sau electrocasnice vechi sau defecte. De mentionat faptul ca activitatea de colectare DEEE s-a derulat si prin preluarea de la domiciliu, in cazul echipamentelor voluminoase.

Toti deponentii au participat si la tombola cu premii, unde au avut sansa sa castige unul din cele 35 de premii din cadrul campaniei, printre care 10 televizoare si 25 de aspiratoare marca Albatros.

Tragerea la sorti a castigatorilor la tombola a avut loc in aceeasi zi, incepand cu ora 19:00 in Sala de Sedinte a Primariei Municipiului Calarasi, in prezenta autoritatilor locale si a presei.

Marga Culea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

La Bohème cu Opera Naţională Română din Iaşi pe operei bucureştene la Bucharest Opera Festival

Opera Națională Română Iași prezintă marți, 11 iunie, ora...

Se conturează un proiect vital pentru sănătatea publică, Centura Verde București-Ilfov

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, alături de...

S-a deschis Aurora Retail Park Giurgiu

Cometex, dezvoltatorul de parcuri comerciale, a inaugurat Aurora Retail...

Peste 9.000 de fermieri din Olt așteaptă ajutorul de 1.500 euro pe hectar

În județul Olt, aproape 9.300 de agricultori s-au înregistrat...